RV 4+1 ja karanteenikuulumisia



RV 4+1
Nyt on viides raskausviikko polkaistu käyntiin (raskausviikot 4+0-4+6). Vähän jännittää, koska lokakuussa juuri näihin aikoihin mulla alkoi ruskea tuhruvuoto, joka johti varhaiseen keskenmenoon. Vatsaa on vähän nipistellyt. Tulee jotenkin väkisin pelko keskenmenosta, vaikka järkikin sanoo että kivut johtuvat kohdun kasvusta. Kyllä ne keskenmenoa enteilevät kivut oli paljon rajummat!

Raskausoireet hävisivät noin päiväksi koronan takia. Olin täysin vuoteen omana! En kyennyt tekemään ruokaa, enkä siivoamaan! Koiran kuitenkin sain juuri ja juuri pissitettyä takapihalla. Oloni oli niin huono! Säikähdin, kun rintojen arkuus katosi täysin ja kaikki raskausoireet olivat tiessään. Noiden oireiden tilalla oli järkyttävä päänsärky, kovat lihaskivut, tukkoisuus ja lievät kivut keuhkoissa. Kun koronaoireet alkoi väistyä, raskausoireet palasivat ja olin oikeesti aika ilonen! Jatkuva nälkä ja rintojen järkyttävä arkuus olivat palanneet.

Missä muut oireet?
Pahoinvointia ei ole lainkaan, mutta eiköhän se sieltä minunkin luo rantaudu. Päättelin että jos nyt kroppani huutaa jatkuvasti ravintoa, onko se merkki että täytyy tankata hyvin ennenkuin mahdollinen pahoinvointi alkaa? Mene ja tiedä. Toisaalta toivon, että välttyisin pahoinvoinnilta. 

                    Pää leviää karanteenissa!

Ollaan mieheni kanssa oltu nyt 3 päivää karanteenissa, koska korona! Mies on välttynyt oireilta vielä toistaiseksi ja minä olen jo tervehtymään päin. Yllättävän pienellä siitä selvittiin!
 Päivät tuntuu jokseenkin pitkiltä, kun tuijottelee vain kotimme seiniä. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja sohvalla loikoilun sijaan pesin meidän saunan mäntysuovan ja harjan kanssa. Ajattelin vielä ottaa urakaksi uunin kokonaisvaltaisen pesun, koska muutakaan tekemistä ei ole ja siivoamisesta ei ole koskaan mitään haittaa. 
Ja näköjään levossa luvouus kukkii. En ole pariin vuoteen piirtänyt/maalaillut yhtään mitään. Joskus tuli oltua aktiivisempi pensselin varressa, mutta tuntuu ettei nykyään aikaa ole tälle ennen niin rakkaalle harrastukselle. Ehkä kaivelen piirustusvihkoni piirongin syövereistä ja alan luonnostelemaan jotain, koska nyt jos koskaan ON AIKAA!










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Odotus lähenee loppuaan

Turhauttavaa..