Yk14

En oo jaksanu tänne hetkeen kirjoitella, koska halunnu ajatella jotain muutakin kuin tätä jatkuvaa kiertojen kyttäilyä. Nyt kuitenkin aika taas päivitellä,koska on tämä viimeinen kierto ennen lapsettomuusklinikalle menoa ja oireet olleet sangen lupaavia. Innostua ei uskalla vieläkään!

Dpo 1 - Ei oireita

Dpo 2 - Al 36.1 pientä nippailua alavatsassa/menkkajomoa.

Dpo 3 - Nälän tunne kokoajan. Ei muuta.

Dpo 4 - Al 35.8 kovat menkkamaiset kivut,säteilee nivusiin saakka.

Dpo 5 - En mitannu aamulämpöä. Kovat kuukautismaiset kivut. Sitä kuuluisaa kiinnitymiskipua? Oltiin miehen kanssa ajelulla ja tuli yhtäkkiä huono-olo,mutta meni nopeasti ohi. Lorahdus valkovuotoa pikkareihin. Ihmeen pirteä olo!  😀

Dpo 6 - Al 36.3. Kuumeinen olo aamusta.Malttamattomana ensimmäinen testi, jossa näkyi vain tietyssä kulmassa jotain viivanpaikkaa tms. Valkkaria lorahdellut pitkin päivää. Kovat alavatsakivut jatkuneet. Kiristänyt siis aivan koko päivän vatsaa. Verrattavissa ovulaatiokipuun. Illalla hikotutti ja minulla ei koskaan ole hikkaa, jos en ole juonut alkoholia.

Dpo 7 - Al 36.1. Kuumeinen olo. Kovat vatsakivut pitkin päivää. Töissä piti istua hetkeksi kivun takia. Voiko olla normaalia? Iltapissistä viivanpaikka?

Dpo 8 - Al 36.0. Aamupissasta nega. Vielä ollaan aikaisin testaamassa,mutta tässä vaiheessa luulisi että testiin olisi jotain edes piirtynyt. Voi itku. 😭 Nenä vuotaa kokoajan. Aamupäivällä lämpö oli enää 35.3. Kiinnittymisdippi? Yleensä mittaan useamman kerran päivässä,eikä ole lämmöt aiemmin näin alhaalle menny. Hmm... Menkkakivut iski taas illastaja vatsa sekaisin. Ja yhtenä oireena järkyttävä palelu!

Dpo 9 - Al 36.2. Tukkoinen ja lievästi kuumeinen olo. Testi haamujen esiesiesiesiäiti tai vain pelkkä viivanpaikka. Tänään ensikäynti lapsettomuusklinikalle. Hammaslääkärissä aloin kakomaan kun instrumentti työnnettiin suuhun. Vatsaa nippailee taas illasta, ei valkovuotoa ollenkaan.

Dpo 10 - Al 35.9. Lämmöt tippuu. Paljon vv aamusta. Nenä vähän tukossa. Testissä taas onneton varjo/viivanpaikka. Iltapäivällä alkoi kovat menkkajomotukset ja valkovuotoa tulee. Menkkojen alkuun 3 päivää. Enteilee varmaan sitä. 

Illalla: kipuilu vatsassa jatkuu,vähän jopa huono-olo sen takia. Röyhtäyttää jatkuvasti.

Dpo 11 - Al 36.2. Testissä edelleen viivanpaikka. Rinnat kipeytyneet sivuilta. Nyt aamupäivällä lämmöt nousi 36.5. On ehkä tyhmää mittailla tunnin välein, mutta halusin nyt kuitenkin.  Yleensä 37 astetta mulla meinaa jo melkein kuumetilaa. 😅 2h pidätyksellä ehkä silmiin havaittava haamu bongattu! Meinasin käydä ostamassa huomiselle (ehkä myös ylihuomiselle) testejä. Vähän skeptinen olo,koska samalla testillä tänään testattu jolla testasin keväällä ja sain silloin haamun myös. Menkkajomot iski iltapäivästä.. varmaan on täti tulossa.

Dpo 12 - Al 36.1. 2 haamua taas testattu. Ei muuta oireita kuin että nälkä yllättää useammin.

Dpo 13 - Al 35.8. Lämmöt tippuu. Taas haamua. Ei meinaa vahvistua sitten millään. Pelottaa ihan miten käy. 😔Käyn tänään ennen töihin menoa ostamassa digin ja teen sen huomenna, ellei menkat ala. Digiin raskaana 1 - 2! En malttanu odottaa testaamista. ❤ 


Dpo 14 - Al 35.8 Rinnat kipeyty eilen illalla. Koskee aivan perkeleesti! 😂 Yöllä piti herätä syömään puolikas banaani kun nälkä iski. Aivastelua havaittu pitkin päivää. Ensimmäinen neuvolakäynti varattu marraskuulle, en malta odottaa. Viivat raskaustesteissä tummenee hyvin hitaasti,mutta nyt näkee jo aivan selkeästi toisen viivan. Olen niin happy!💕😊

Dpo 15 - Al 36.3. Aamulla pissalla käydessä tuli vähän ruskeaa tuhrua paperiin. Pelkään,että menee kesken. Soitin päivystysapunumeroon ja sieltä nainen tylysti tokaisi,että jos menee kesken niin sitten menee! Yritin olla purskahtamatta itkuun,vaikka ääneni hajosi useamman kerran puhelun aikana. Viivat tummenee raskaustesteissä,mutta se tuskin estää raskautta menemästä kesken.Tänään olisi pitkä työvuoro edessä.. En tiedä kuinka jaksan.😔

Dpo 16 - Tuhruvuoto loppu! Ei tullut vuodon mukana minkäänlaisia riekaleita, ihan pientä tuhrua vain. Ehkä tässä uskaltaa taas olla hyvillä mielin! Ensiviikolle varasin yksityiseltä ultraan ajan, ihan vain oman mielenrauhan takia. 

Dpo 17 - 19 Vuoto voimistui ja raskaus keskeytyi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Odotus lähenee loppuaan

Turhauttavaa..

RV 4+1 ja karanteenikuulumisia