Oirekirjoa ovulaation jälkeen

Listaan vähän oireita oviksen jälkeen:


Dpo 1 - Halukkuutta.

Dpo 2 - Ei mitään.

Dpo 3 - Jatkuva nälkä. Voisi syödä kokoajan. 

Dpo 4 - Pientä vatsajomoa. Nälkä.

Dpo 5 - Jäätävä väsymys. Pakko ottaa päikkärit. Aamulämpö 35,9.

Dpo 6 - Voisi syödä kokoajan jotain. Valkuaismainen vuoto.. väsyttää.. Aamulämpö 35,8.

Dpo 7 - Alavatsaa kipristelee aivan niinkuin menkat tekisi tuloaan,vaan ei kyllä vielä melkein viikkoon pitäisi alkaa. Aamulämpö 36,2. Tuoksut käy nenään jotenkin voimakkaammin. Laitan joka aamu hiuksiini hoitosuihketta ja nyt huomasin sen tuoksuvan ERITTÄIN voimakkaana. Töissä alkoi aivan järkyttävä paineen tunne vasemmalla alavatsassa/munasarjoissa(?), säteilee nyt myös selän puolelle. Ei pysty kumartumaan ilman järkyttävää paineen tuntua ja kipua. Kestänyt aamupäivästä iltaan saakka. Töiden jälkeen todella uupunut ja voimaton olo,vaikka olikin kevyt aamuvuoro vain. Toki näillä helteillä voi olla osuutta asiaan.

Dpo 8 - Al 36,2. Söin aamupalaksi ruisleipää, jokan maistui mielestäni todella suolaiselle. Meinasi jäädä syömättä. 

Dpo 9 - Al 36,3 Tuntemuksia edelleen vasemmalla alavatsassa,etenkin kumartuessa. Menkkakipuja, aivan kuin menkat olisivat alkamassa aivan näillä hetkillä. Korkea syke, todella outo ja karvas maku suussa. Ovulaatiotestiin tuli kontrollia hitusen vaaleampi viiva, mutta selkeä se oli! Raskaustesti oli negatiivinen, usko alkaa horjua. Tietenkin on aikaista testata vielä näillä dpo:illa, mutta luulisi että testiin olisi jo jotain piirtynyt. Turhauttaa kovasti jos ei tärppi käynyt vieläkään! 😭

Dpo 10 - Al 36,0. Testasin aamupissasta tyylipuhtaan negatiivisen. Masentaa. Ei tärppiä vieläkään,vaikka yritystä takana jo vuosi.

Dpo 11 - Al 35,9. Tein ovulaatiotestin joka antoi vahvan positiivisen ja cb testiin kiinteä hymynaama tuli myös?! Mitähän tämä nyt sitten on? Menkkajomotuksia on jonkun verran, joten odotan menkkojen alkavan aivan näillä näppäimillä. Huomenna saatan testata vielä oikealla raskaustestillä,mutta veikkaan kyllä että nega sieltä tulee. 

Dpo 12 - Al 36,2. Ovulaatiotestiin vahva plussa. Raskaustestissä näkyy vain olematon viivanpaikka,jos oikein tihrustaa. Poskia kuumottaa. Järkyttävä närästys iltapäivästä, röyhtäyttää. Varma tunne siitä, että menkat alkaa viimeistään huomenna.

Dpo 13 - Al 36,0. Lämmöt pysyneet melkein koko kierron ajan 36 asteen paikkeilla. Normaalisti olisi 35 ja risat. Menkkatuntemukset kadonneet, eli tyyntä myrskyn edellä. Testeihin en enää tuhlaa rahojani,joten seuraava testi tehdään jos kuukautiset eivät alakaan, ja sitä tässä vähän salaa toivotaanki. 🤞 Kummastuttaa kyllä noi aiempien päivien vahvat ovisplussat. Oviksen bongasin jo kp 13 ja kp16 ei ovistesti enää positiivista antanut, joten en oikein usko että ovuloin enää uudelleen loppukierrossa. 

Päivällä lämmöt romahti 35,4. Alakerrassa tuntuu ajottain nipistelyä,jotka aina enteilleet menkkojen alkua. Eiköhän ne menkat ole pian täällä. Pääseepähän alottaa uuden yrityskierron! 

Dpo 14 - Al 35,9. Aamulla testattu nega. Toiveet jo seuraavassa kierrossa, kunhan nyt ne menkat tulis. 😊

Päivittelyä: Pääsin töistä klo 21,eikä menkkoja vieläkään vaikka on jo useamman päivän ollu järkyttäviä menkkakramppimaisia tuntemuksia. Ollut aika varma että kohta hanat aukeaa. Nää kivut on jotenki erilaiset ku normaalisti,nää kivut ei tunnu niin "aggressiivisilta" kuin yleensä ennen menkkoja mutta kokoajan tuntuu outoa kipua alavatsassa ja koko alakerrassa,tai sit vain tahdon kuvitella niin.

Dpo 15 - Al 35,6. Aamulämpö tippuu,eli menkat pian täällä? Valkovuotoa vain tällä hetkellä ja r-testi negaa. Eiköhän testailut oo nyt testailtu. Odotellaan tätiä.

Päivittelyä: Iltapäivällä lämmöt kohosi 36,4. Menkkakivut poissa, närästää. 

Dpo 16 - Al 35,9. Tuhruvuoto -> KP1


Päivittelen tähän dpo:t kierron loppuun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Odotus lähenee loppuaan

Turhauttavaa..

RV 4+1 ja karanteenikuulumisia