Viivanpaikka?

Kävin viime viikolla perhesuunnitteluneuvolassa, tuolloin oli kp 17. Munasarjat ja kohtu ultrattiin ja kuulemma kaikki näytti oikein hyvältä, munasarjoista monirakkuloita ei löytynyt *helpotuksen huokaus* eikä syytä välivuodoille löydetty. Kuulemma ihan normaalia joskus. Ja myös keltarauhanen bongattiin ultrassa kanssa, eli ovulaatio oli ehkä tapahtunut?

Malttamattomana tein eilen (kp 21) ekan testin ja käännellesäni testiä luulin nähneeni viivanpaikan tai haamujen haamujen haamujen esiäidin - en tiedä. Olen vähä skeptinen näitten puikkotestien suhteen,koska tuppaavat ilmeisesti antamaan viivanpaikkoja? Tämä oli joku raskauskeijulta tilattu testi. No mutta kuitenkin.. Tänään vilkaisin testiä aamulla uudemman kerran ja huomasin että viiva näkyy nyt tummempana. Tyhmää mennä sorkkimaan testiä,jonka testiaika on mennyt umpeen jo useampi tunti sitten. Ja tosiaan en saanut Clearbluen digi ovulaatiotestillä ovista kiinni, mutta mulle sanottiin neuvolassa että testit ei aina kaikkea sadan prosentin varmuudella kerro. Hmm? 😅

Mutta joo, täs kuva tekemästäni raskaustestistä. DPOt jäänyt tässä kierrossa merkkaamatta,koska en tiedä ovulaation ajankohtaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Odotus lähenee loppuaan

Turhauttavaa..

RV 4+1 ja karanteenikuulumisia