Täti tulossa?

 Nyt kp25/28-29.

Alavatsassa ollut useamman päivän painontunnetta, verrattavissa ovulaatiotuntemuksiin. Tänään herättyäni tuntunut kiristystä alavatsassa,aivan niinkuin olisi menkat alkamassa. Melko varma, että täti tulossa pian kylään, äkäisempänä kuin koskaan!

Tuossa äsken meikatessani iski yhtäkkiä hirvittävän huono-olo. Oksettaa! Mies keitti aamukahvia, ja yleensä olen aina useamman kupin aamulla juonut,mutta nyt ajatuskin kahvista saa mut melkein kakomaan. Outoa? Pakko oli ottaa särkylääke ja maitohappobakteeria. Huomenna saatan taas testata, tai viimeistään kuukatisten oletettuna alkamispäivänä. Aika varma kuitenkin siitä,että menkat alkaan pian.


EDIT (13.6): KP26/28-29 tein aamulla raskaustestin, negaahan se näytti. Oon ollu kyl testien suurkuluttaja tässä kierrossa,mutta minkäs teet. 😅

Oireita tässä kierrossa olleet mm. kuivuus, paineen tunne alavatsalla(olin jo aivan varma,että tässä kierrossa ois tärpänny kun ei aikaisemmin ole tommosta tunnetta ollut), loppukiertoa kohti satunnaiset huonovointisuuskohtaukset. 

Ajattelin laittaa taas clearbluen diginäytölliset ovistestit tilaukseen. Toivottavasti yk 10 tuottaisi paremmin tulosta. 😇


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Odotus lähenee loppuaan

Turhauttavaa..

RV 4+1 ja karanteenikuulumisia