Turhauttavaa..

 Olen jo miettinyt pitkän uskallanko aloittaa bloggaamista tästä aiheesta, koska onhan se nyt aika yksityisluontoinen ja arka aihe puhua näin "julkisesti", vaikka tässä anonyyminä pysytäänkin.. So here we go.

Olen 27-vuotias nuori nainen ja asumme mieheni kanssa Länsi-Suomessa, molemmat olemme vakituisessa työsuhteessa ja elämämme on mallillaan (ainakin suurimmaksi osaksi). Tästä meidän ihanasta idyllisestä arjestamme puuttuu vain se yksi asia, jota me molemmat hartaasti toivomme- vauva. Yritettyhän on, siitä tässä ei ole kyse. Laskujeni mukaan taisi juuri pärähtää 15. yrityskerta päälle ja se tässä turhauttaa, kun mitään ei tapahdu vaikka olen kokeillut lähestulkoon kaikki vippaskonstit raskautumiseen (mm. greippimehun säännöllinen litkiminen, macajauhe, olen pitänyt jalkojani ylhäällä yhdynnän jälkeen ja ties mitä muuta).

Gynekologilla kävin tammikuussa ja kaikki oli heidän sanomisensa mukaan hyvin.

Soittelin tuossa muutama viikko takaperin perhesuunnitteluneuvolaan ja avasin huoleni heille. Saatiin myös aika kesäkuun alkuun.. Onneksi. Jos vaikka pääsisi osaaviin käsiin ja tutkimuksiin muutenkin, kun tulee vuosi yrittämistä täyteen,eli aika pian. Kesäkuussa taitaa tulla vuosi siitä,kun kaikki ehkäisy jäi pois,mutta silloin vielä ei varsinaisesti aloitettu edes yrittämään. Tulee-jos-tulee- meiningillä oltiin vielä silloin. 

Mutta katsotaan mitä tuleman pitää. Tulen varmaan postailemaan tänne tulevia kiertojani, days past ovulation- tyylillä,sekä muita kuulumisiani ja tunnelmia. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Odotus lähenee loppuaan

RV 4+1 ja karanteenikuulumisia